Finetunen

Finetunen! Na meerdere ceremonies gegeven te hebben, heb ik een besluit genomen. Ik ga me richten op privé-ceremonies. Waarom privé-ceremonies?

Omdat de gast dan vrij is om de ceremonie zo in te vullen, als hij/zij zelf wil en wat bij die persoon past. Wil je het innerlijk werk met gesloten ogen doen op een matras? Dat kan. Maar werken de truffels bij jou beter als je 6 uur met mij in gesprek gaat…dat kan dan ook! Voor mij iets harder werken… maar dat doe ik met liefde! ☺️

Daarnaast heb ik de overnachting en het ontbijt eraf gehaald. Omdat mensen toch het liefst weer naar huis gaan. Om de mensen die wel willen overnachten tegemoet te komen, ga ik van de privé-ceremonies 75 euro afhalen. Zodat ze daarvoor een hotel of b&b kunnen boeken. Daarmee behoor ik ook gelijk tot (waarschijnlijk) de goedkoopste aanbieder van privé-ceremonies in Nederland. Mijn motto is namelijk dat ik dit voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wil maken. Let’s start a green revolution ????.

Uiteraard kunnen mensen nog duo en groepsceremonies boeken. Maar dan alleen mensen die elkaar al kennen. Dus geen open inschrijving. Daarnaast ben ik nog zeker door mijn collega’s in te huren als begeleider en als tripsitter bij mensen thuis.

Ik heb de leukste baan ter wereld! Be Light, Be Love!

Nederlands