Reserveren & Kosten

Reserveren

Bij Endless Transformation geven wij bijna dagelijks truffelceremonies. En omdat we veel ceremonies geven, proberen we zo flexibel mogelijk te zijn met onze planning. Daarom vragen we je ook om op de contactpagina de gevraagde informatie in te vullen. Hier kan ook de datum waarop je een truffelceremonie wilt bijwonen ingevuld worden.

Truffelceremonies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

Kosten

De kosten van de truffel ceremonie zijn inclusief:

  • Intake
  • Magic Truffels (soort en dosis afgestemd op jouw persoonlijke situatie)
  • Begeleiding tijdens de ceremonie
  • Veganistische warme maaltijd na de ceremonie
  • Nagesprek (via live, mail of telefonisch)

De kosten zijn gebaseerd op een lichte, normale of zware dosis. Wil je een heroïsche dosis?  Dat kan! Op dit moment wordt dat alleen gegeven door Jeroen op basis van 1 op 1 begeleiding. Hierbij wordt een ander tarief gehanteerd.

Tijdelijke actie:

Na de winterstop, een lente-aanbieding!
Een privé-ceremonie geboekt in maart of april voor maar €299,-
(De ceremonie mag later plaatsvinden, maar moet geboekt en voldaan zijn in maart of april)

Privé-ceremonie (licht, normaal of zware dosis)€350,- p.p.
Privé-ceremonie (heroïsche dosis)€425,- p.p.
Tripsitter service
(zie voor kosten en voorwaarden volgende alinea)
Groeps truffelceremonie en duo truffelceremoniesOp aanvraag

Tripsitter service

Misschien wil je liever een ceremonie in je eigen huis, in jouw energie en in jouw eigen veilige omgeving. Of wil je met een paar vrienden gewoon eens lekker trippen om te ervaren wat Magic Truffels met je doen. Ook dan is het prettig wanneer je een persoon bij je hebt die nuchter is, professioneel geschoold is als verpleegkundige en die weet hoe te handelen in een onverwachte situatie. Hiervoor biedt Endless Transformation de Tripsitter service in de persoon van Jeroen. Voor deze service gelden bovenstaande tarieven, plus een reiskostenvergoeding van 25 cent per kilometer vanaf het ceremoniecentrum in Zwolle. Let op! Bij grotere groepen zijn misschien meerdere personen nodig als Tripsitter en zullen de kosten hoger zijn. Via het contactformulier kun je een offerte opvragen.

Nederlands