Truffelceremonie

De Truffelceremonies kunnen bij Endless Transformation zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Voordat je bij ons een truffelceremonie mag bijwonen, vragen we je eerst een vragenlijst in te vullen. Op basis daarvan besluiten we of het veilig is voor jou om bij ons een ceremonie bij te wonen. Een truffelceremonie is namelijk niet voor iedereen geschikt! Na het betalen is je plek dan definitief gereserveerd.

De ceremonie begint om 15.00 uur en eindigt meestal rond 20.00 a 21.00 uur. Al verschilt dit per persoon. Uiteraard kunnen afwijkende persoonlijk afspraken rondom tijden worden gemaakt. De truffelceremonie kan als erg intens worden ervaren. Daarnaast werken de truffels nog enige tijd door. Hierdoor kan de buitenwereld als erg overweldigend worden ervaren. Als je ervoor kiest om na de reis naar huis te gaan, dan adviseren wij ten sterkste je te laten ophalen door een bekende of met het openbaar vervoer te reizen. Maar zeker niet zelf te gaan autorijden! Wil je liever overnachten? Dan zijn er vele hotels en B&B’s rondom het ceremoniecentrum.

De rustige ruimte waarin onze truffelceremonies worden ontvangen

De ceremonie

We beginnen de middag met een kop thee, en rond 15.30 uur start de ceremonie. Je stelt je vragen en zet je intenties voor de reis neer. Vervolgens neem je de truffels en ga je lekker liggen om je over te geven aan de krachten en magie van moeder natuur. Dit alles vindt plaats in een sfeervolle ruimte. Hoelang je reis duurt, verschilt per persoon. Meestal is het tussen de 4 en 6 uur. Na die tijd is er een gezonde veganistische maaltijd voor je bereidt. Hierna loopt de dag ten einde.

“Ik werd één met alles. Ik had zoveel inzichten. Life changing!”

Nederlands